Ταξιδεύοντας οικονομικά με αεροπλάνο

Ταξιδεύοντας οικονομικά με αεροπλάνο

WV banner LCC.jpg


Ευτυχώς, λόγω της απελευθέρωσης της αεροπορικής αγοράς, έχει αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός και η αποτελεσματικότητα των αεροπορικών εταιριών, και οι συχνά κρυμμένες ή όχι και τόσο κρυμμένες επιδοτήσεις, το ταξίδι με αεροπλάνο έχει γίνει προσιτό και φθηνό, ενώ, ταυτόχρονα, μπορεί να είναι και πολύ ακριβό. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για το πως να μειώσετε το κόστος μεταφοράς με το αεροπλάνο για εντάξετε στον χαμηλό σας προϋπολογισμό του ταξιδιού.

Προγραμματίστε το ταξίδι σας εγκαίρως

Η πρώτη και πιο προφανής συμβουλή είναι να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας αρκετά νωρίς, να έχετε χρόνο για την ανάλογη έρευνα, και να μην δεσμευτείτε νωρίς όταν ακόμα οι επιλογές σας είναι ανοιχτές.

Παρόλο που είναι καλή επιλογή να κλείσετε να εισιτήρια σας νωρίς, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πετύχετε τις φθηνότερες τιμές, είναι μύθος ότι οι φθηνότερες τιμές είναι για τα πρώτα εισιτήρια μιας πτήσης. Αν δεν βρίσκεται κάτι αρκετά φθηνό με την πρώτη ματιά, και έχετε αρκετό χρόνο μέχρι την στιγμή που θα ταξιδέψετε, ίσως είναι καλό να περιμένετε για κάποια προσφορά. Μερικές φορές οι αεροπορικές εταιρείες μειώνουν τις τιμές από τις θέσεις που έχουν μείνει απούλητες, οπότε μπορεί να βρείτε φθηνές τιμές ακόμα και για πτήσεις που φεύγουν σε σχετικά σύντομο διάστημα.

Μελετήστε τις επιλογές σας

Αεροπορικές εταιρείες

Με τον αριθμό των αεροπορικών εταιρειών και των πτήσεων, σχεδόν πάντα υπάρχουν περισσότερες από μια επιλογές για να φτάσετε στον προορισμό σας αεροπορικώς. Ο έλεγχος των επιλογών σας σε ιστοσελίδες αναζήτησης πτήσεων είναι το πρώτο σας βήμα. Μην νομίζετε ότι οι απευθείας πτήσεις είναι και οι φθηνότερες, ή ότι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα είναι απαραίτητα η φθηνότερη επιλογή.

Υπάρχουν πέντε μεγάλα αεροδρόμια που εξυπηρετούν το Λονδίνο

Αεροδρόμια

Η Garuda Indonesia πετάει από το Λονδίνο με στάση στο Άμστερνταμ προς την Τζακάρτα, προσφέρει συχνά πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και Λονδίνου σε χαμηλές τιμές.
Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν βαλίτσες που αναφέρονται ως αεροπορικές χειραποσκευές, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες συχνά έχουν διαφορετικές προδιαγραφές από τους κατασκευαστές.

Κατήγορία:Αεροπορικώς

This page is based on a Wikipedia article written by contributors (read/edit). Text is available under the CC BY-SA 4.0 license; additional terms may apply. Images, videos and audio are available under their respective licenses. Cover photo is available under CC BY 2.0 license.